Opbouw huis 

Een opbouw op uw huis is specialistenwerk

Als u een extra verdieping op uw huis wilt laten plaatsen, dan vergt dat grote aanpassingen. Dat gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het installeren van een dakkapel. Een standaard aannemersbedrijf mag wel beweren dat men dat in een handomdraai kan, echter de praktijk wijst anders uit. Bovendien is een prefab opbouw op een huis in dit geval alleen maar positief.

Een opbouw op huis kan helemaal zonder zorgen

Omdat ons aannemersbedrijf al jaren gespecialiseerd is in het vervaardigen van prefab dakopbouw constructies weten wij exact wat er op onze weg kan komen. Onze ruwbouw wordt zoals gezegd van tevoren geconstrueerd wat een korte bouwtijd garandeert. Uw huis is dus in 1 dag wind- en waterdicht. Wat daarna volgt weten wij ook te plannen tot op de halve dag.

Wij nemen de bouwvergunning voor uw huis opbouw voor onze rekening

Vanwege bovenstaande expertise weten wij met welk bijltje te hakken richting uw gemeente. Wij spreken zogezegd de taal. Daarom krijgt u niet te maken met vertragingen of weigerende houdingen. Hoeveel moeite het traject voor de vergunningsaanvraag voor uw extra verdieping op uw huis ook duurt, de kosten zijn voor ons.

Geen meerkosten in de offerte voor uw dakopbouw

Ook hier bewandelen wij onze eigen weg: geen verrassende meerkosten. Uiteraard is het aan u om op onze vrijblijvende offerte in te gaan, maar als u uzelf veel ‘sores’ wilt besparen bij het laten bouwen van een extra opbouw op uw huis, dan is een kritische vergelijking met derden absoluut de moeite waard.

En mocht u zelf willen afbouwen of later de Vereniging Eigen Huis willen inschakelen met betrekking tot de dakbouw? Geen enkel probleem. Onze website informeert u alles hierover.


Meer informatie:
Opbouw woning, Verdieping huis, Dakopbouw, Verdieping woning, Prefab dakopbouw, Verdieping op plat dak, Verdieping bouwen, Extra verdieping, Prefab opbouw